Stół wiejski

Stół wiejski, to doskonałe uzupełnienie każdej imprezy. Jest rozwinięciem bufetu zakąskowego, w ramach którego pojawiają się potrawy o charakterze piknikowym. Skład stołu nie jest ustalony sztywno. Jego wyposażenie podobnie jak menu całej imprezy, jest ustalane indywidualnie. Dodatkowym wyposażeniem stołu wiejskiego są beczki z winem białym i czerwonym. Jest to dodatkowa atrakcja biesiadna, podczas której każdy z uczetników może dowolnie nalewać wino bezpośrednio z beczki.

Poniżej przedstawiamy jedno z wielu możliwych wyposażeń stołu wiejskiego  

Chleby okrągłe

Bułki ciepłe uzupełniane na bieżąco

Deski serów

Szynka z czosnkiem

Szynka z komina

Salceson biały

Salceson czarny

Kabanosy

Kiełbasa jałowcowa

Szynka wiejska

Kaszanka

Boczek surowy wędzony

Schab z wędzarni

Smalec ze skwarkami

Ogórki kiszone

Chrzan

Musztarda

Wątrobianka wędzona

Pasztet wiejski

Baleron wędzony

Beczki 5L z winem białym i czerwonym

 

Prosimy o składanie zapytań pod numerem telefonu: 65 529 50 40

lub drogą mailową: zamek@zamek-rydzyna.com.pl